Το Sani Gourmet 2016 είναι αφιερωμένο στα νέα ταλέντα της γαστρονομίας, στους chef που είναι βέβαιο ότι θα κυριαρχήσουν στο χώρο μελλοντικά, χάρη στη δημιουργικότητά τους. 

Ανερχόμενα αλλά και αναγνωρισμένα ήδη ονόματα από τη Δυτική Ευρώπη και τις μεσογειακές χώρες ετοιμάζονται να μας εκπλήξουν με την καινοτομία και την εφευρετικότητά τους, στο ιδανικό περιβάλλον των κοσμοπολίτικων εστιατορίων του Sani Resort. 

Οκτώ νέοι chef, με πολλές διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό τους θα θέσουν τα ιδιαίτερα μενού τους στην κρίση των επισκεπτών του Sani Gourmet, καλώντας τους να συμμετάσχουν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία από τις 20 έως τις 24 Μαΐου.

Κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης θα είναι το μεγάλο μεσημεριανό πάρτι την Κυριακή 22 Μαΐου, στο οποίο οι εν λόγω chef θα ετοιμάσουν ένα συναρπαστικό μενού finger food, με γευστικό επίκεντρο τη Μεσόγειο.

Παράλληλα, το Sani Gourmet θα εμπλουτίσει φέτος περαιτέρω το πρόγραμμά του καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, με μια σειρά από pop-up gourmet εμπειρίες, με τους chef-επισκέπτες να δημιουργούν αποκλειστικά δείπνα.