Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα στο Διοικητήριο, όπου στεγάζεται ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του υπουργείου Εσωτερικών, μπάντες, χορωδίες και πολιτιστικοί σύλλογοι, ανταλλάσσοντας ευχές με τον υφυπουργό Στάθη Κωνσταντινίδη.
Ο υφυπουργός άκουσε τα κάλαντα κατά σειρά από την μπάντα του Γ' Σώματος Στρατού, την μπάντα της Αστυνομίας, μαθητές του 55ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης,  μαθητές του 1ου Πειραματικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, μέλη του Μικρασιατικού Συλλόγου Μενεμένης "Αγία Παρασκευή", τη Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και τη Χορωδία της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων.
Ο κ. Κωνσταντινίδης τους καλωσόρισε στο Διοικητήριο και ευχήθηκε «καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε κάθε οικογένεια, με υγεία, ελπίδα, πίστη, ευημερία και αισιοδοξία για όλες και όλους τους συμπολίτες μας. Με ατομική πρόοδο, συλλογική προκοπή, εθνική υπερηφάνεια και κοινωνική συνοχή, ώστε του χρόνου τέτοιες ημέρες η Βόρεια Ελλάδα και συνολικά η πατρίδα μας να βρίσκονται ακόμα πιο ψηλά και να προχωρούν μπροστά μέσα σε έναν βιώσιμο και αειφόρο κύκλο ανάπτυξης που θα παρέχει καλύτερο επίπεδο ζωής σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα».