Για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών μίλησε το πρωί της Πέμπτης στο Mega ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου τo δημαρχιακό θώκο.

«Ένα λάθος, μια αστοχία, το κομμάτι της καθαριότητας που έδωσε άσχημες εικόνες. Με λύπησε, το ανατάσσουμε, το δουλεύουμε», είπε για τα προβλήματα στον δήμο.

Πρόσθεσε: «Αυτά τα 4 χρόνια δουλέψαμε σκληρά, ήταν χρόνια δύσκολα, παρόλα αυτά η Θεσσαλονίκη έχει πετύχει πολλούς στόχους»

Για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών είπε:

«Ο δεύτερος γύρος έχει δύο υποψηφίους. Γυρίσαμε την πόλη, συζητήσαμε για τα προβλήματά μας. Αυτά τα 4 χρόνια δουλέψαμε σκληρά, ήταν χρόνια δύσκολα, παρόλα αυτά η Θεσσαλονίκη έχει πετύχει πολλούς στόχους, μικρές και μεγάλες επιτυχίες, και επιτέλους έχει μια ατζέντα, στόχους μετρήσιμους με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και αυτούς παρουσιάζουμε και εκθέτουμε στους συμπολίτες μας έτσι ώστε να επιλέξουν μεταξύ αυτών των δύο ψηφοδελτίων» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψήφιος.

Όσον αφορά την πρότασή του για τηλεμαχία, υποστήριξε:

«Ο κ. Αγγελούδης εμφανίστηκε πριν από περίπου 6 μήνες, κατηγορώντας εμένα, το πρόγραμμά μας και παρουσιάζοντας μια γκρίζα εικόνα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να συζητήσουμε face to face. Ο κ. Αγγελούδης αρνήθηκε το debate, εγώ το ζητάω για να δουν οι πολίτες, να κρίνουν το πρόγραμμά μας, την προσωπικότητά μας. Με λυπεί αυτό, προφανώς έχει να κάνει με το έλλειμμα θέσεων, με την έλλειψη εμπειρίας, εμείς προχωράμε» σημείωσε.