Αγγελούδη αποφάσισαν να στηρίξουν οι εκλεγμένοι και υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης "Όλοι Εμείς" του Δρόσου Τσαβλή, στο β γύρο των δημοτικών εκλογών της Θεσσαλονίκης!
Αν, μάλιστα, σκεφτεί κάποιος ότι στη μεγάλη πλειοψηφία τους προέρχονται από την εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας, μπορούμε, πλέον, να μιλάμε για μια κόντρα της βάσης του κόμματος με την ηγεσία που αποφάσισε να στηρίξει, με εμφατικό τρόπο, τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Σε σχετική δήλωση του συνόλου της παράταξης αναφέρεται:
“«ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, που «υιοθέτησαν» το πρόγραμμά μας με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή. Μέσα σε αντίξοες συνθήκες, οι συνδημότες μας αναγνώρισαν την έντιμη προσπάθειά και μας τίμησαν, προσφέροντας μας μια βάση για το μέλλον. Δεσμευόμαστε κι εμείς να τιμήσουμε την προτίμηση τους, μέσα από τη συνεχή και εποικοδομητική παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.
Δεσμευόμαστε να ασκούμε έλεγχο όπου χρειάζεται και να υποστηρίζουμε ό,τι αξίζει. Η ψήφος μας την ερχόμενη Κυριακή πρόκειται να έχει καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια.
Θα στηρίξουμε εκείνον τον υποψήφιο Δήμαρχο του οποίου το πρόγραμμα παρουσιάζει συγκλίσεις με το δικό μας σε ζωτικά σημεία, με μοναδικό στόχο την προκοπή της πόλης και τη λύση των καθημερινών προβλημάτων.
Η Θεσσαλονίκη δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κι άλλο χρόνο. «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» στην προεκλογική περίοδο, με συνέπεια εκφράσαμε την άποψη ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να φύγει από το τέλμα, γι’ αυτό και στηρίζουμε τον κ. Στέλιο Αγγελούδη για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης”.
Να σημειωθεί ότι, μόλις χθες, στήριξη στον κ. Ζέρβα εξέφρασε και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν εμφανιστεί μαζί του στελέχη πρώτης γραμμής.