Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Αναστάσιο Καπνοπώλη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης. 
Στο πλαίσιο των επαφών του με θεσμικούς φορείς της πόλης ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» ενημερώθηκε για τα συσσωρευμένα προβλήματα που καλούνται να διαχειριστούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, απόρροια των πολλαπλών κρίσεων, μνημονιακής, πανδημικής και ενεργειακής.
Παράλληλα ο κ. Αγγελούδης είχε την ευκαιρία να ακούσει τις προτάσεις που κατέθεσε το ΒΕΘ για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την εξωστρέφεια της αγοράς, με σημεία αναφοράς τη βελτίωση του κυκλοφοριακού, την καταπολέμηση του παραεμπορίου, τον ανεπαρκή φωτισμό, την αξιοποίηση δημοτικών οικοπέδων για τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης, την επέκταση της παλιάς παραλίας με ξύλινο ντεκ,  την αναβάθμιση της πλατείας Διοικητηρίου και της πλατείας Αρχαίας Αγοράς. 
«Δεν επιτρέπεται στη δημοτική αρχή να είναι απούσα από τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι βιοτέχνες» τόνισε ο Στέλιος Αγγελούδης, επισημαίνοντας πως πρέπει να αξιοποιηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η γνώση, η δυναμική και η εμπειρία όλων των Επιμελητηρίων της πόλης. «Από το προσκλητήριο της επόμενης ημέρας για την ανάταση της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να απουσιάζει κανείς. Πρέπει να ενισχύσουμε τη φωνή των θεσμικών φορέων του τόπου μας, να διεκδικήσουμε όλοι μαζί προς όφελος των πολιτών. Ο στόχος άλλωστε είναι κοινός» συνέχισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, «δεν ξεχνούμε πως η Θεσσαλονίκη υπήρξε επί σειρά ετών μια κορυφαία βιοτεχνούπολη, κέντρο αναφοράς για όλες τις χώρες της Βαλκανικής. Μια δημοτική αρχή που σέβεται τον εαυτό της δεν προσθέτει προβλήματα σε αυτά που ήδη αντιμετωπίζουν οι βιοτέχνες λόγω της οικονομικής ¨ασφυξίας» των καταναλωτών αλλά αγωνίζεται με σχέδιο και πολλή δουλειά για να τα λύσει. Ο κ. Ζέρβας  από το 2020 υποσχόταν στο ΒΕΘ πως θα βάλει μια τάξη στα θέματα της καθαριότητας, του παραεμπορίου και του ελλιπούς φωτισμού. Το τί έπραξε ή καλύτερα τί δεν έπραξε το βιώνουμε καθημερινά όλοι μας. Αυτή η νόθα κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Και θα αλλάξει!» κατέληξε ο κ. Αγγελούδης.