Στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει την περιοδεία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Αναλυτικά:

Συνέντευξη θα παραχωρήσει το πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα, στις 10:00. 
«Δεν πρέπει να υπάρχει κανείς εφησυχασμός, το λέω παντού το επαναλαμβάνω και σε εσάς. Εδώ δεν είναι σκορ πρώτου αγώνα το οποίο το κρατάμε για τη ρεβάνς. Εδώ ξεκινάνε όλα από την αρχή» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Κρήτη. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί στις 12:00 το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων, στο Ακροκέραμο Κερατσινίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνομιλήσει με εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ.

Στις 10:00 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, στις 11:00 θα γίνει δεκτός από τον Δήμαρχο Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, κατόπιν θα επισκεφθεί το Δημοτικό Ιατρείο και θα περιοδεύσει στην αγορά του Επταπυργίου.
- Στις 20:10 ο κ. Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.
Χτες Τετάρτη, ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε την Πολίχνη, από όπου  με δήλωσή του, εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ. «Δεν θα μας κάμψουν τα fake news και οι “Τραμπισμοί” της Νέας Δημοκρατίας. Ο λόγος μας είναι καθαρός και συγκεκριμένος. Είχαν συνηθίσει από μια αντιπολίτευση η οποία έλεγε πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.