Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα (ήρθε χθες) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νϊκος Ανδρουλάκης. Περιόδευσε σε περιοχές που θεωρούνται πράσινες, όπως οι Συκιές και η Πολίχνη, όπου ο "πράσινος" δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης εκλέγεται σε... κάθε αναμέτρηση για το δήμο.
Η συγκέντρωση του κόσμου, όμως, στην πλατεία, μάλλον δεν ευχαρίστησε τον πρόεδρο, Περισσότερο τον προσγείωσε στην πραγματικότητα, καθώς ο κόσμος ήταν ελάχιστος. Σίγουρα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε ποσοστιαία άνοδο, όμως δεν έκανε, δα, και το άλμα προς τα πάνω!
Ο κ. Ανδρουλάκης ήταν αιχμηρός μιλώντας για την κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει την εντύπωση πως η μάχη για το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 25/6 είναι να κερδίσει τον... δεύτερο.   "Επιδιώκουμε φορολογική δικαιοσύνη και αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων, δεν θα μας κάμψουν τα fake news και οι τραμπισμοί της Νέας Δημοκρατίας", επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τις γκάφες των στελεχών του που φιλοξενούνται στα τηλεοπτικά πάνελ και να αποφύγει τα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ.
Και μια και η κουβέντα για τα στελέχη, ένα σημαντικό και προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, ο Χάρης Καστανίδης, παρέστη στη επίσκεψη Ανδρουλάκη στην Πολίχνη.  Κι αυτό έγινε μετά την -σε αυστηρό ύφος- ανακοίνωση του κ. Καστανίδη κατά της απόφασης του προέδρου του να επιλέξει να κρατήσει την έδρα της Α Θεσσαλονίκης. Μόνον που ο κ. Καστανίδης κράτησε... αποστάσεις και δεν πολυπλησίασε τον αρχηγό του, ούτε για χειραψία. Η φωτογραφία του σάιτ The Opinion λειτουργεί ως απόδειξη για τα γραφόμενα.
Σίγουρα ο κ. Ανδρουλάκης έχει να διαβεί έναν Γολγοθά 24 ημερών, όσον αφορά τη συμπεριφορά των στελεχών του. Και, στο τέλος της... διαδρομής, θα δούμε αν η διαδρομή αυτή οδηγεί σε βουνό, ή σε κανένα λοφάκι, χαμηλότερο και από την Τούμπα της Τούμπας...

Γράφει ο Περαστικός