www. athlitikoskosmos.gr/

Με τον Κώστα Καρακώστα σε ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση, η FC Berbourg πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στη Junglinster (2-1) και μπήκε στην τετράδα της 2ης κατηγορίας του Λουξεμβούργου! Ο ταλαντούχος πορτιέρε από τη Θεσσαλονίκη καθοδηγούσε σωστά τους συμπαίκτες του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ με τις εξαιρετικές του επεμβάσεις χάρισε στην ομάδα του ένα σημαντικό τρίποντο, το οποίο την φέρνει δύο βαθμούς μακριά από την κορυφη. Μήλο της έριδος πλέον ο Καρακώστας, καθώς τρεις ομάδες της πρώτης κατηγορίας έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για να τον εντάξουν από τη νέα σεζόν στο δυναμικό τους.
(c)salonicanews
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.