Μεγάλο κους - κους γίνεται, τελευταία, για το ποιος από τους Καραμανλήδες θα δηλώσει "παρών" στην Α Θεσσαλονίκης. Φαίνεται, όμως, ότι όλη η κουβέντα γίνεται περί όνου σκιάς.

Ο Κώστας Καραμανλής ο πρώην πρωθυπουργός, εμφανίστηκε πριν μέρες στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη και απέδειξε ότι όπως ήταν, έτσι και είναι υπέρ της ενότητας. Θεωρείται, δε, σίγουρο, ότι αν σκόπευε να μην κατέβει στις εκλογές, σίγουρα δεν θα το έκανε δυο μήνες πριν την κάλπη. Έτσι, με τις πράξεις του δείχνει ότι αυτός θα είναι ο Καραμανλής που θα κατέβει στην Α Θεσσαλονίκης.

Ο Κώστας Καραμανλής ο υπουργός Υποδομών, εμφανίστηκε στη βασιλόπιτα της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και μίλησε για την ενότητα του κόμματος. Μάλιστα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να αφήσει τις Σέρρες για την Α Θεσσαλονίκης.

Αν συνυπολογίσουμε ότι, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εμφανίστηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή Β Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και ήταν ιδιαίτερα ενωτικός, το συμπέρασμα είναι ένα:

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στην Α Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Υποδομών θα είναι υποψήφιος στις Σέρρες και η Νέα Δημοκρατία πάει μπετόν προς την κάλπη.

Γράφει ο Περαστικός