Ένα δράμα ζούσε, εδώ και δύο μήνες, 22χρονη στη Θεσσαλονίκη... Ο θείος της ασελγούσε σε βάρος της και ήθελε, με το ζόρι, να την παντρέψει με το γιο του! Κι όλα αυτά, υπό την απειλή πιστολιού!
Η 22χρονη δεν άντεξε, κατήγγειλε το γεγονός και ο 42χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (17-02-2023) σε περιοχή της Νέας Ευκαρπίας. Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής γυναίκας ο θείος της, κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Ιανουαρίου 2023 έως μέσα Φεβρουαρίου 2023, με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε εξαναγκαστικό γάμο με το γιο του, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση, σε βάρος της. 
Ο 42χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του Νόμου περί όπλων, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.