"Βαποράκι" διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, την ώρα που μετέφερε μεγάλη ποσότητα χασίς.
Πρόκειται για 49χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 49χρονος παραλάμβανε τα ναρκωτικά, τα μετέφερε και τα αποθήκευε στο σπίτι του στην Τούμπα. Στη συνέχεια αναλάμβανε να τα μοιράσει σε ντίλερς, για να καταλήξουν σε μικρές δόσεις στις πιάτσες των τοξικομανών στη Θεσσαλονίκη.
Ο 49χροος εντοπίστηκε   χθες (17-02-2023) το μεσημέρι στη Λεωφόρο Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας. Στο όχημα που οδηγούσε και στο σπίτι του στην Τούμπα βρέθηκαν δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 43 κιλών και 426,5 γραμμαρίων (τα περισσότερα τα είχε κρυμμένα σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου του, στο δάπεδο, στο πορτ μπαγκάζ, ακόμη και στο... λεβιέ ταχυτήτων), ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό μικτού βάρους 8,8 γραμμαρίων, δυο κινητά τηλέφωνα, δυο ρόδες φορτηγού, που τις είχε ανοίξει για να κρύψει σε αυτές το χασίς, νάιλον συσκευασία με εμφανή υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης  κ.α..
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.