Η ιστορία επαναλήφθηκε στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη για δεύτερη φορά σε τρεις ημέρες, με το ίδιο σκορ (1-0), μόνο που αυτή τη φορά ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η φάση που στιγμάτισε το παιχνίδι έγινε στο 16', όταν σε κόρνερ ο Ιτούρμπε σκόραρε, όμως κανείς δεν κατάλαβε για ποιον λόγο το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο διαιτητής Μάρτινς σφύριξε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα παράβαση... αγνώστου είδους κι έτσι δεν μπορούσε να παρέμβει ο VAR!

Η πειραϊκή ομάδα, που έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς, απόκτησε, με τη βοήθεια του διαιτητή, προβάδισμα πρόκρισης με... βραχεία κεφαλή για τους «τέσσερις» της διοργάνωσης ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ομάδα που θα προκριθεί να αντιμετωπίζει κατά πάσα πιθανότητα την ΑΕΚ, που είχε νικήσει νωρίτερα με 3-0 τον Πανσερραϊκό.

Η εικόνα του αγώνα, πάντως, έδειξε ότι ο Άρης, αν προσέξει περισσότερο στο Κλ. Βικελίδης, θα είναι η ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο, αφού στο αποψινό παιχνίδι ήταν άτυχος -πέρα από το ότι για άλλη μία φορά είχε κάποια κενά.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Καραϊσκάκης
Γκολ: 30' Ροντρίγκες / -
Δοκάρια: - / 79' Καμάτσο
Διαιτητές: Τιάγκο Μαρτίνς (Πορτογαλία)
Κίτρινες: Βρουσάι / Ροντινέι
Κόκκινες: 
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Ανδρούτσος (65’ Ρέαμπτσιουκ), Ρέτσος, Ντόι, Βρουσάι (80’ Μπουχαλάκης), Σαμασέκου, Ίνμπομ Χουάνγκ, Κασάμι (65’ Χάμες), Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες (69’ Ροντινέι), Ελ Αραμπί (69’ Μπακαμπού).
Αρης (Πάρντιου): Κούεστα, Οντουμπάτζο (46’ Εμπακατά), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού, Ετέμπο, Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (46’ Καμάτσο), Μαντσίνι (69’ Ντουκουρέ), Ιτούρμπε (65’ Πάλμα), Καμαρά (35’ Γκρέι).