Σαφώς καλύτερος ο ΠΑΟΚ, ειδικά στο β μέρος, έπαιξε γρηγορότερα, με περισσότερο πάθος και πέτυχε δυο γκολ που θα μετρήσουν ιδιαίτερα στη ρεβάνς της Λεωφόρου, καθώς πλέον μπορούμε να πούμε ότι ο Δικέφαλος έχει το προβάδισμα για την πρόκριση.
Το παιχνίδι ήταν νευρικό για τα πρώτα 20', με τον Παναθηναϊκό να είναι ελαφρώς καλύτερος ως τη λήξη του α μέρους. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, άφησαν τον καλό τους εαυτό στα αποδυτήρια και υποτάχθηκαν στον ανώτερο ΠΑΟΚ, που έπαιξε δυνατά, με κέφι και γρήγορα σε όλο το δεύτερο 45λεπτο και πήρε δίκαια νίκη.
Ο Λουτσέσκου ευτύχησε να δει το δεύτερο γκολ από τις ΄δυο αλλαγές του: Ολιβέιρα (πάσα) και Τάισον (γκολ). Ονειρικό ντεμπούτο για τον Βραζιλιάνο...
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: 52' Τόμας, 72' Τάισον / -
Δοκάρια: - / 20' Τσέριν
Διαιτητής: Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)
Κίτρινες: Αουγκούστο, Νάρεϊ / Σένκεφελντ.  
Οι συνθέσεις:  
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες (78’ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο (69’ Σβαμπ), Ντάντας, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84’ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (69’ Τάισον), Τόμας (69’ Ολιβέιρα).  
Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ (82’ Καμπετσής), Ρούμπεν, Κουρμπέλης (46’ Τσόκαϊ), Τσέριν, Παλάσιος (82’ Κώτσιρας), Μπερνάρ (46’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (71’ Πούχατς).