Δυναμικό παρών έδωσαν οι εθελοντές αιμοδότες στην πρώτη για το 2023 αιμοδοσία που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Θεαγένειο».

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και υλοποιήθηκε με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους συνδημότες μας που προσφέρουν αίμα. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε στο πλευρό συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Ως διοίκηση στο Δήμο Ωραιοκάστρου διοργανώνουμε αιμοδοσίες σε συνεργασία με το νοσοκομείο ''Θεαγένειο'' και καλούμε όσους επιθυμούν και μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτές τις δράσεις και να ενισχύσουν το κίνημα των εθελοντών αιμοδοτών», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Ευχαριστούμε τους αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και προσέφεραν αίμα. Ευχαριστούμε επίσης τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου «Θεαγένειο», καθώς για ακόμη μία φορά συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της αιμοδοσίας στο Δήμο μας, όπως και τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.