Ανακοίνωση στήριξης για τον ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο του, Ιβάν Σαββίδη, εξέδωσε ο σύλλογος παλαιμάχων των «ασπρόμαυρους», με αφορμή τα πολιτικά παιχνίδια, αλλά και τις επιθέσεις που δέχεται κατά καιρούς ο ηγέτης της οικογένειας του Δικεφάλου.  Οι πρώην ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα, με μια ανακοίνωση που υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι ο σύλλογος δεν έχει κομματικό προσανατολισμό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Αντιλαμβανόμενοι τις περιστάσεις και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ως Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή μας, τόσο στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, όσο και στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο μέγεθος για τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο κι η συσπείρωση του κόσμου γύρω από τον Σύλλογο είναι δεδομένη, ανεξαρτήτως των συνθηκών, αλλά και των επιτυχιών, οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα έρθουν σύντομα, λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική της ομάδας, αλλά και του μεγαλομετόχου της.

Άλλωστε, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα στερήθηκε στις δικαστικές αίθουσες ένα πανάξιο Πρωτάθλημα και κατέκτησε κυριαρχικά άλλο ένα και τέσσερα Κύπελλα, με αποκορύφωμα το αήττητο νταμπλ της σεζόν 2018-2019, «ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους».

Το αγαπημένο μότο των οπαδών είναι το «ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα» κι αυτό γιγάντωσε τον ΠΑΟΚ ανα τις δεκαετίες, πλάθοντας έναν πραγματικό Κολοσσό σε όλα τα επίπεδα.

Βλέποντας, λοιπόν, την ομάδα, αλλά και τον μεγαλομέτοχό της να βάλλεται σε όλα τα επίπεδα, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κομματικό προσανατολισμό. Ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και αυτός οφείλει να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να την προστατεύσει.

Ο πρόεδρος της ομάδας είναι και θα είναι εδώ για να διασφαλίσει τα συμφέροντά της και να την κρατήσει οικονομικά υγιή, αποτελώντας έναν από τους σπουδαιότερος οικονομικούς παράγοντες στη Βόρεια Ελλάδα.

Κι αν η πολιτική ηγεσία της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας κωφεύει εσκεμμένα στις επιθέσεις που δέχεται ο κ. Σαββίδης και αρνείται να εκφράσει τη στήριξή της σε έναν άνθρωπο που έχει ανεβάσει επίπεδο τον τόπο μας, εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε δίπλα του.

Δεν έχουμε κοντή μνήμη, θυμόμαστε τις «ουρές», κατά το κοινώς λεγόμενο, έξω από το «Μακεδονία Παλλάς» για να πάρουν λίγη από την αίγλη του. Τώρα, λοιπόν, που εκείνοι σιωπούν, εμείς πρέπει να είμαστε εδώ για να θωρακίσουμε τα συμφέροντα τόσο της ομάδας, όσο και του τόπου μας.
Μόνο, λοιπόν, με την απόλυτη συσπείρωση και με την ανιδιοτελή αγάπη απέναντι στην ομάδα και τους ανθρώπους που τη διοικούν, ο ΠΑΟΚ θα μας κάνει ξανά περήφανους, κόντρα σε κατεστημένα που υπήρξαν για χρόνια, αλλά και σε νέα που τείνουν να δημιουργηθούν. Εμείς, όπως πράξαμε όλα αυτά τα χρόνια, θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα που υπηρετήσαμε, προσπαθώντας με κάθε τρόπο για το καλό της.

Τυχόν εκπεφρασμένες απόψεις μελών του Συλλόγου μας αποτελούν καθαρά προσωπικές απόψεις και δε συνάδουν απαραίτητα με την άποψη του Συλλόγου μας σε πάσης φύσεως ζητήματα.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας και αδιαίρετος και έτσι θα πορευτεί, είτε «ενοχλεί», είτε όχι και άπαντες θα είμαστε γύρω με του, με έναν κοινό στόχο. Το καλό της ομάδας!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ