Νεαρός Αλβανός, που, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν το "βαποράκι" διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθη στα Νέα Μάλγαρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 21χρονο, μέλος του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών το οποίο εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία με σκοπό τη διακίνησή τους στην ελληνική επικράτεια και κυρίως στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.   

Ο συλληφθείς, παραλάμβανε τα ναρκωτικά, τα μετέφερε και τα έκρυβε στην "καβάντζα" του κυκλώματος και, στη συνέχεια, τα πουλούσε, σε μικρότερες ποσότητες, σε αυτούς που αναλάμβαναν να τα διαθέσουν σε τοξικομανείς.

Δυνάμεις της ΕΛΑΣ τον συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή των Νέων Μαλγάρων. Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του του βρέθηκαν 49 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 54.880 γραμμαρίων μέσα σε σακ βουαγιάζ, πιστόλι, γεμιστήρας με 6 φυσίγγια, κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης με στοιχεία άλλου ατόμου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, παράβαση του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία πιστοποιητικών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία