Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Άρη στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 

Λίγα πράγματα από την ομάδα του Κρις Κόουλμαν που, ωστόσο, κράτησε στα ρηχά και τους Θεσσαλονικείς και πήρε σχετικά εύκολα το βαθμό. 

Ελάχιστες οι καλές φάσεις, με την καλύτερη στο... μπάζερ μπίτερ, όταν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γιαννιώτης σταμάτησε το σουτ του Μανού Γκαρθία μέσα από την περιοχή. Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να πάρει το τρίποντο, ειδικά όταν είδε γκολ του Φαμπιάνο στο 14', από κόρνερ του Ντάνιελ Μαντσίνι, να ακυρώνεται με παρέμβαση του VAR(ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Άρη χρησιμοποίησε, εμφανώς, το χέρι του).

Από άλλες φάσεις, μια ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Ιτούρμπε να αστοχεί με το δεξί από πλεονεκτική θέση, ένα γύρισμα του Αντρέ Γκρέι, έπειτα από τη σέντρα του Σαλέμ Εμπακατά, στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης, δυνατό σουτ του Πίτερ Ετέμπο στο 63' που έδιωξε ο Γιαννιώτης και αστοχία του Γκρέι στο 73, από πολύ πλάγια θέση, παρά το ότι είχε περάσει και τον τερματοφύλακα.

Ο Ατρόμητος είχε διπλή ευκαιρία στο 60', με τον Χουλιάν Κουέστα να σταματάει και το τακουνάκι του Αντρέας Κουέν αλλά και το πλασέ του Γκαετάν Ρομπάιγ στη συνέχεια, την αστοχία του Κιάρτανσον από το ύψος του πέναλτι στο 82' και τον Μουνίθ να "κολλλάει" στον Κουέστα στο 88'.

Αυτό ήταν που είχε, όλο κι όλο, το ματς και μία φάση που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά με χρήση του VAR αποδείχτηκε πως δεν υπήρχε κάτι.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Γκολ: - / - 

Δοκάρια: - / - 

Διαιτητές: Σπυρίδων Ζαμπαλάς, Αθανάσιος Θανασιάς, Δημήτριος Παγουρτζής, 4ος Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης

Κίτρινες: 20' Γκονζάλες, 43' Κουέν, 90' Μουνίθ / 29' Μαντσίνι, 56' Φαμπιάνο, 87' Μανού Γκαρθία. 

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:  

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Κουέν (88' Μουνίθ), Ερλινγκμαρκ (88' Οικονομίδης), Ροτάριου, Κλωναρίδης (74' Κιάρτανσον), Ρομπάιγ. 

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (46' Εμπακατά), Μαζικού, Μπράμπετς (66' Ενκουλού), Φαμπιάνο, Νταμπό (46' Μανού Γκαρθία), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε (60' Καμάτσο), Μαντσίνι, Γκρέι (72' Πάλμα).