Με δυο γκολ σε δυο λεπτά στην αρχή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ καθάρισε νωρίς το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και για 80' διαχειρίζονταν έναν δικό του αγώνα.

Ο Δικέφαλος δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, καθώς η πρώτη -και τελευταία- καλή ευκαιρία του ΠΑΣ ήρθε μόλις στην αρχή του β μέρους με μια... σπόντα, που έκανε τον Κοτάρσκι να αποκρούσει στη ρίζα του αριστερού του δοκαριού. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά, έκανε το 2-0, έχασε κι άλλες ευκαιρίες και, από ένα σημείο και μετά, εφάρμοσε το γνωστό παιχνίδι κατοχής, για να περάσει ο χρόνος.

Η έκτη ήττα για τους Ηπειρώτες δεν τους επέτρεψε να «ανασάνουν» βαθμολογικά (ισοβαθμούν στην 9η θέση με Λαμία και Αστλερα Τρίπολης) και, πλέον ελπίζουν σε «στραβοπατήματα» των Αρκάδων με την ΑΕΚ και Λεβαδειακού στο Αγρίνιο, έτσι ώστε να μην τους ξεπεράσουν στη βαθμολογία (Οι Βοιωτοί με νίκη τους «πιάνουν» στους 9 βαθμούς). Αλλά, εδώ που τα λέμε, δεν έδειξαν και τίποτε στην Τούμπα.

Αυτό που μένει από το παιχνίδι, εκτός από τα γρήγορα γκολ και τους τρεις βαθμούς της νίκης για τον ΠΑΟΚ, είναι η πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού Κωνσταντέλια.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπα

Γκολ: 8' Ίνγκασον, 10' Σβαμπ (πεν.) / -

Δοκάρια: - / - 

Διαιτητές: Κωνσταντίνος Περράκης, Ιορδάνης Απτόσογλου, Γεώργιος Χριστάκογλου, 4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης.

Κίτρινες: 49' Κουλιεράκης, 52' Ελ Καντουρί, 57' Ζίφκοβιτς, 68' Σάστρε / 7' Λιάσος, 34' Παντελάκης, 63' Σόρια, 83' Μορέιρα

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (64΄ Νάσμπεργκ), Ρ. Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (70΄ Φ.Σοάρες), Κωνσταντέλιας (79΄ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (79΄ Τόμας)

ΠΑΣ Γιάννενα (Θ. Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπιλμπάο, Λώλης (81΄ Παμλίδης), Ροσέρο (90΄+1 Τσάβος), Φοφανά (46΄ Μορέιρα), Λιάσος (90΄+1 Τσίρης), Μπαλάν (64΄ Σταματελόπουλος)