Το ντέρμπι στην Opap Arena φαίνεται πως ξεκίνησε… νωρίτερα, με «μάχες» σώμα με σώμα οπαδών της ΑΕΚ και αστυνομικών δυνάμεων να κάνουν την εμφάνισή τους.

Εξω από το νέο γήπεδο της Ενωσης επικράτησε χαμός, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια με «κιτρινόμαυρους» οπαδούς και αστυνομικές δυνάμεις. Η ένταση ήταν μεγάλη, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων.

Μάλιστα, πριν φτάσει η «ασπρόμαυρη» αποστολή στην Opap Arena, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνει και το πλήθος που είχε μαζευτεί προς το πούλμαν της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Υβριστικά συνθήματα και απειλές, όμως, είχαμε και μέσα στο γήπεδο, όταν εμφανίστηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για να "πατήσει" το νέο γήπεδο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ έβριζαν εν χορώ τον Λουτσέσκου, κάποιοι "περίεργοι" τον περιτριγύρισαν, ενώ και οι παίκτες της ΑΕΚ που έκαναν προπόνηση πήγαν κοντά του και έπιασαν την... κουβέντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνδρομητικό κανάλι που έκανε τη μετάδοση, είπε πως το σχέδιο της αστυνομίας για την είσοδο της ομάδας του ΠΑΟΚ στο γήπεδο... πέτυχε (προφανώς περιελάμβανε χημικά), ενώ για τα όσα έγιναν -και κατέγραψαν οι κάμερες- με τον Λουτσέσκου, περιορίστηκε να πει ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ... "αγαπούν" τον Λουτσέσκου και έχουν διαφορές από παλιά...