Επεισόδιο μεταξύ ενός ασθενή και του ιατρικού-νοσηλευτικού προσωπικού σημειώθηκε χθες (29/10) αργά το απόγευμα στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας ο οποίος νοσηλευόταν για περίπου 20 ημέρες στην κλινική Covid του νοσοκομείου ζήτησε να πάρει εξιτήριο, ωστόσο όταν το νοσηλευτικό προσωπικό του το αρνήθηκε λέγοντας του πως αυτό πρέπει να το κρίνουν οι γιατροί, αυτός δημιούργησε επεισόδιο με φωνές εναντίον τους.

Στη συνέχεια, αφού ο ίδιος δεν ηρεμούσε και ερχόταν σε σύγκρουση διαρκώς μαζί τους, κλήθηκαν οι γιατροί τόσο από την πτέρυγα του Covid όσο και από την Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου για να τον εξετάσουν και να του δώσουν την απαραίτητη άδεια ώστε να πάρει εξιτήριο.

Όταν αυτό τελικά συνέβη, αργότερα το βράδυ του Σαββάτου, ο ασθενής αρνήθηκε να φύγει εκείνη την ώρα από το νοσοκομείο με την πρόφαση πως είναι πολύ αργά για να κάνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, ο ίδιος «ταμπουρώθηκε» μέσα σε θάλαμο της κλινικής Covid βάζοντας σφήνα κάτω από την πόρτα ώστε να μην μπορούν να τον βγάλουν έξω.

Στο σημείο κλήθηκε τόσο η Αστυνομία, όσο και η Πυροσβεστική η οποία συνέβαλε ώστε να ανοίξει την πόρτα και να λάβει τέλος το περιστατικό, χωρίς περεταίρω «παρατράγουδα».