Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 3 Θεσσαλονίκης-Πανοράματος από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έως και σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Πιο αναλυτικά, συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της Επαρχιακής Οδού 3 Θεσσαλονίκης-Πανοράματος, στο ύψος της αερογέφυρας εξόδου προς Περιφερειακή Οδό (κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά) στην κατεύθυνση προς Πανόραμα.

Οι παραπάνω εργασίες θα συνεχιστούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 8.00 το πρωί.

Eργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται και στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Ορίων Ν. Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έως σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Πιο αναλυτικά, γίνονται εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων για περίπου 3 χιλιόμετρα από τη διασταύρωση Ρεντίνας έως και τη διασταύρωση Σταυρού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ.

 Επίσης γίνονται εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου  έως και σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας:

Επί της δεξιάς οριογραμμής της Επαρχιακής Οδού 4 Θεσσαλονίκης-Ωραιοκάστρου (με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη), στο ύψος του οικισμού της Γαλήνης

Επί της δεξιάς οριογραμμής της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας στην είσοδο της Περαίας (με κατεύθυνση προς Περαία), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας για την εκτέλεση των εργασιών.

Επί της δεξιάς οριογραμμής της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας πριν από τη διασταύρωση του Ρυσσίου, με κατεύθυνση προς Περαία, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.

Επί της νησίδας της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, στη διασταύρωση της Καρδίας και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι παραπάνω εργασίες συντήρησης έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 8.00 το πρωί.