Μετανιωμένη εμφανίστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή η 33χρονη που κατηγορείται για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης από την Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. 

Η κατηγορούμενη, η οποία αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή, βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να βλάψει το κορίτσι.  Αντίθετα το πήρε με σκοπό, όπως είπε, να το προστατέψει από το «προβληματικό οικογενειακό του περιβάλλον». 

Όπως δήλωσε ο συνήγορός της, η 33χρονη έδωσε ηρεμιστικό στο παιδί για να το ηρεμήσει επειδή έκλαιγε και στη συνέχεια κοκαΐνη, για να το συνεφέρει από το ηρεμιστικό. 

Η γυναίκα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισής της, δε δέχεται όλες τις κατηγορίες που της προσάπτονται, ωστόσο ζητά συγνώμη από την οικογένεια και δηλώνει έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών της.

Οι διωκτικές Αρχές προσπαθούν τώρα να ξεκλειδώσουν τα μυστικά που κρύβει ο φορητός υπολογιστής της 33χρονης, προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση. Εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο διασύνδεσης της 33χρονης με κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας επιφυλάχθηκε, πάντως, να απαντήσει εάν πίσω από την τραγική υπόθεση αρπαγής της μικρής μαθήτριας κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.