Στις φυλακές οδηγήθηκαν μάνα και κόρη, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια, για το έγκλημα με θύμα τον 49χρονο ταξιτζή που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι της οικογένειας στον Εύοσμο. Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, οι δύο γυναίκες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενες. 

Οι δυο γυναίκες φέρονται να ισχυρίστηκαν, κατά τις πολύωρες απολογίες τους, ότι έπεφταν συχνά θύματα κακοποίησης από τον 49χρονο πατέρα και σύζυγο. 

Η 45χρονη ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε δίπλα στην κόρη της και ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν υποψιάστηκε οτιδήποτε σχετικά με τα όσα είπε ότι περνούσε η 18χρονη. Από την άλλη, ανέφερε πως και η ίδια κακοποιούνταν επί χρόνια. 

Η νεαρή ισχυρίστηκε ότι με τη δολοφονία του πατέρα της λυτρώθηκε από το μαρτύριο που περνούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από τότε που πήγαινε στη Δευτέρα Γυμνασίου. Είπε πως την περασμένη Τετάρτη, πριν το έγκλημα, ο πατέρας της τη βίασε για ακόμη μία φορά και τότε αποφάσισε να δώσει τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο, ανακοινώνοντας στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί.