Η διαφορά των 19 πόντων στην αρχή της δεύτερης περιόδου δεν ήταν αρκετή για τους Μπακς για να καταφέρουν να κερδίσουν τους Σέλτικς μέσα στο «TD Garden», όπου τελικά ηττήθηκαν με 116-105 και υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους τη φετινή σεζόν στο NBA (2-2 στη σειρά).

Με το ημίχρονο να είναι στο 42-58 και χωρίς ο Γιάννης Αντετκούνμπο να έχει πιάσει φοβερή απόδοση, λίγοι περίμεναν πως οι Μπακς θα έχαναν αυτό το ματς κόντρα στους Σέλτικς. Οι Κέλτες ωστόσο είχαν άλλη άποψη και με τον Κέμπα Ουόκερ να είναι ασταμάτητος, έκαναν ένα εντυπωσιακό σερί 22-0 και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη επικρατώντας με 116-105. Μια νίκη που τους έφερε στο 3-1, με τα… ελάφια να πέφτουν στο 2-2. Ο αγώνας όπως αναφέραμε είχε δύο μέρη. Στο πρώτο οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι και έφτασαν να προηγούνται στο ημίχρονο με 16 πόντους.

Στο δεύτερο όμως οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία και με τα μακρινά σουτ του Τέιτουμ και του Σμαρτ και τα ντράιβ του Χέιγουορντ κατάφεραν όχι απλά να κάνουν την ανατροπή, αλλά να πάρουν και διαφορά 11 πόντων στο καλύτερο φετινό τους παιχνίδι. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο φοβερός Κέμπα Ουόκερ ο οποίος είχε 32 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ τον ακολούθησαν οι Τέιτουμ με 25, Χέιγουορντ με 21 και Σμαρτ με 19.

Double-double στην ήττα των Μπακς κόντρα στους Σέλτικς μέσα στη Βοστώνη είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» πέτυχε 22 πόντους με 8/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 6/10 βολές σε 35 λεπτά συμμετοχής. Επίσης, ο Έλληνας σταρ είχε 14 ριμπάουντ, έδωσε 5 ασίστ, έριξε 2 τάπες και έκανε και 1 κλέψιμο. Ωστόσο, η εμφάνισή του ήταν μακριά από τα δικά του – υψηλά – στάνταρ.