«Φωτιές» άναψε ο Γιούργκεν Κλοπ λίγη ώρα μετά την επική πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ στους «8» του League Cup. Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης (31/10) στη... σκιά των όσων είπε ο Γερμανός προπονητής για το τι θα κάνει με την ομάδα του εφόσον δεν βρεθεί λύση με το βεβαρυμένο πρόγραμμά της τον ερχόμενο μήνα.

Οι αγώνες της οκτάδας είναι προγραμματισμένοι για τις 16 Δεκεμβρίου, διάστημα που οι «κόκκινοι» θα πρέπει να βρίσκονται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο Κλοπ απείλησε ότι εφόσον δεν διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα των πρωτοπόρων της Premier League, τότε δεν θα κατέβουν να παίξουν με την Άστον Βίλα.

«Εάν δεν βρουν μία σωστή ημερομηνία για εμάς, τότε δεν θα παίξουμε. Δεν θα γίνουμε εμείς θύματα του προβλήματος, Εάν δεν βρουν ημερομηνία για την επόμενη φάση, εμείς δεν θα κατεβούμε στον επόμενο γύρο και ο αντίπαλος μας ας περάσει έτσι ή ας παίξει η Άρσεναλ», είπε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.

Το πρόγραμμα της Λίβερπουλ τον Δεκέμβριο είναι πραγματικά... εξοντωτικό: 4/12 με Έβερτον, 7/12 με Μπόρνμουθ (Premier League), 10/12 με Σάλτσμπουργκ (Champions League), 14/12 με Γουότφορντ (Premier League), 18-21/12 αγώνες του Παγκόσμιου Συλλόγων, 26/12 με Λέστερ (Premier League).