Ένας καταιγιστικός Άρης, αγχώθηκε απέναντι στον ΟΦΗ, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με πίεση μέχρι το φινάλε και παρά το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει μία σπουδαία νίκη, που τον φέρνει πλέον ισόβαθμο του Ατρόμητου στην 4η θέση της βαθμολογίας


Ο Άρης μπήκε καλά στο παιχνίδι και στα πρώτα 23 λεπτά δημιούργησε δύο καλές… στιγμές για να σκοράρει. Πρώτα με τον Φετφατζίδη στο 8’ και στο 23’ με τον Γιουνές. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα λες και κάτι έγινε και οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν τον… έλεγχο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο ΟΦΗ να βρει την ευκαιρία του και να σκοράρει με τον Βαζ.

Γενικά ο Άρης δυσκολεύτηκε αρκετά και ουσιαστικά έπιασε ρυθμός το τελευταίο πεντάλεπτο. Μάλιστα είχε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει στο 44’, αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε το πέναλτι του Ματέο Γκαρσία. Και σα να μην έφθανε αυτό, στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ έφτασε μία ανάσα από ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Σόουζα πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν καταιγιστικός. Το παιχνίδι σταθερά στο μισό γήπεδο (με εξαίρεση μια καλή στιγμή για τον ΟΦΗ με τον Σόουζα στο 77’). Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 75’ με ένα εξαιρετικό σουτ του Ροζ έξω από την περιοχή. Κι από και πάλι ξανά… ευκαιρίες.

Στο 89’ και στο 94’ γράφτηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Δύο γκολ με ισάριθμες απευθείας εκτελέσεις φάουλ από Ματίγια και Μαρτίνες και τελικά 3-1.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Γκολ: 75' Ροζ, 89' Ματίγια, 94' Μαρτίνες / 26' Βαζ

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς) Βοηθοί: Νικόλαος Σάββας (Σερρών), Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) 4ος: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)
Κίτρινες: 9' Κουέστα, 63' Σιώπης / 20' Κυριακίδης, 28' Μιχόγεβιτς, 42' Ποτουρίδης, 65' Βαζ, 93' Γιαννούλης
Κόκκινες: - / -

Άρης (Σ. Παντελίδης):Κουέστα, Τζανακάκης, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (81΄Βαλεριάνος), Ματίγια, Σιώπης, Ματέο, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (60΄Λάρσον), Γιουνές (75΄Μαρτίνες)

ΟΦΗ (Χ. Βέρα): Σωτηρίου (λ.τρ. 57΄Στρέζος), Νάστος, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης (67΄Παπάζογλου), Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ (81΄Αργυρόπουλος), Σάσι, Μπράουν, Φερέιρα, Ποτουρίδης