Για γραφικότητες μίλησε ο Μητσοτάκης
«Όχι απλά ανυπόστατα, αλλά παντελώς γραφικά» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης «τα σενάρια, τα οποία εξυφαίνονται, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην
κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία φυλλορροεί για λόγους οι οποίοι είναι απολύτως κατανοητοί σε όποιον παρακολουθεί τα ελληνικά τεκταινόμενα».


Ο κ. Μητσοτάκης, από το Βερολίνο όπου πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας, ανέφερε ότι «αν κάποιοι θέλουν να γυρίσουν τη συζήτηση στο τι έγινε το 1965», ο ίδιος επιμένει να μιλάει για την Ελλάδα του 2025 και την Ελλάδα του 2030. «Όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να ερμηνεύσουν μία κυβέρνηση σε απόλυτο πανικό, η οποία καταρρέει πολιτικά και κοινωνικά και έχει πάψει να έχει οποιοδήποτε ουσιαστικό έρεισμα στην ελληνική κοινωνία» πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης δείχνουν ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πολιτική, οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα» δήλωσε. «Αυτό είναι χαρακτηριστικό μιας κυβέρνησης που καταρρέει» συνέχισε. «Βλέπουν παντού φαντάσματα διαπλοκής. Θεωρώ γραφικά τα σενάρια ότι η ΝΔ είναι πίσω από όσα συμβαίνουν σε μια κυβέρνηση που φυλλοροεί. Βρίσκονται σε απόλυτο πανικό. Θέλω εκλογές το συντομότερο.» 

Από το: https://www.parapolitika.gr/

Σχόλια