Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε στη νίκη με δύο γκολ του Πρίγιοβιτς (27’, 65’) και ένα του Σάκχοφ (84’). 
Το παιχνίδι ξεκίνησε με αργούς και υποτονικούς ρυθμούς, όμως στο 18' το σουτ του Χρήστου Δώνη κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη. Η φάση αυτή ξύπνησε τις διαθέσεις των γηπεδούχων, που δυο λεπτά αργότερα πλησίασαν με αξιώσεις και πάλι την εστία του Πασχαλάκη, αλλά στην φάση αυτή ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε μονοκόμματο σουτ του Μυστακίδη.

Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του φάση άνοιξε το σκορ. Στο 28' με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, που ευνοημένος από κάντρα της μπάλας στο πόδι του Μπίσεσβαρ, βγήκε σε θέση βολής και με υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε με αξιώσεις στο γήπεδο, και στο 54΄ από δυνατή παράλληλη σέντρα του Μυστακίδη, ο Μουνιέ δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ αφυπνίστηκε σύντομα και πλησίασε με δυο καλές ευκαιρίες στο δεύτερο γκολ. Στο 58' ο Πρίγιοβιτς πάσαρε αλλά ο Πελκας γλίστρισε μέσα στη μικρή περιοχή και δεν βρήκει τη μπάλα όπως ήθελε, με τον Βλαχοδήμο να μπλοκάρει.

Στο 62΄ ο Πέλκας έκανε τη σέντρα, ο Μπίσεσβαρ το πλάσε, αλλά η μπάλα πέρασε επίσης άουτ. Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ταχύτητα και στο 65' σημείωσε δεύτερο γκολ εδραιώνοντας τη νίκη του με σκόρερ και πάλι τον Σέρβο διεθνή.

Η νίκη του ΠΑΟΚ είχε σφραγιστεί, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί. Στο 84' ο Εβγκέν Σάκχοφ, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, από ασίστ του Μάτος, έπιασε δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή και παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Βλαχοδήμου κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου. 

Παναθηναικος: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης (85' Οικονόμου), Ινσούα, Τζανδάρης, Κάτσε, Μουνιέ, Δώνης (63' Μολίνς), Λουντ (17' Μυστακίδης), Λουτσιάνο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μακ (69' Ελ Καντουρί), Πέλκας (74' Λημνιός), Μπίσεσβαρ (82' Σάκχοφ), Πρίγιοβιτς.

http://www.zougla.gr/