Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε ξανά στο θέμα της βαθμολογίας, έβγαλε τον καπέλο στον Ουζουνίδη και ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει την Τούμπα στο ματς με τον Πλατανιά.  Για το αν θεωρεί παράσημο για τον ΠΑΟΚ ότι νίκησε σε γήπεδο που είχε να νικήσει 17 χρόνια κι αν δίνει άλλη ψυχολογία ενόψει του τελικού Κυπέλλου: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να σημειώσω κάτι ξεκάθαρο. Ο ΠΑΟΚ έχει 67 πόντους και την καλύτερη διαφορά τερμάτων. Έχει ένα παιχνίδι πρωταθλήματος λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό η δεύτερη ομάδα έχει 64 πόντους. Αυτή είναι η πραγματικότητα του γηπέδου. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας. Συνεχίζουμε να σεβόμαστε το ποδόσφαιρο και να δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο. Ήταν μία στρατηγική που ενεπλάκησαν δύο μεγάλες ομάδες της Αθήνας και οι επιτροπές. Αυτή είναι η πραγματικότητα που υπήρξε. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο. Είμαι χαρούμενος για όσα πετύχαμε».

Για το αν ήταν καθοριστικό ότι προηγήθηκε: «Θα πρέπει να μιλήσω για τον κύριο Ουζουνίδη ο οποίος είναι πολύ καλός προπονητής και από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Ήμασταν τυχεροί που νικούσαμε με 1-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με αλλαγμένη στάση και για να πάρουμε τη νίκη, όπως το κάναμε στο τέλος και με βάση την εικόνα την αξίζαμε απόλυτα».

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι υπήρχαν θέματα στο κέντρο και στην άμυνα: «Σήμερα δουλέψαμε σκληρότερα από τους αντιπάλους μας. Να είσαι πρώτος παρά τη... γ@μ@μένη στρατηγική. Από μία επιτροπή που μας στέρησε πράγματα. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και βγήκαμε υνατοί από αυτό με μία νίκη που αξίζαμε».
Ένα μήνυμα για τον κόσμο που θα μπορεί να πάει στην Τούμπα στο παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη στήριξη του κόσμου για να πούμε αντίο στη φανταστική χρονιά για εμάς. Γιατί πρέπει να αισθανθούνε ότι είμαστε πρωταθλητές και να ετοιμάσουμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Θέλουμε να είναι κοντά μας, δηλαδή να έρθουν στο γήπεδο».


Για το πως μπορεί να διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ τον τελικό μετά απ’ όλα όσα έχουν γίνει: «Ο καθένας έχει στο μυαλό του τον τελικό. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία και να ετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι που είναι σε δύο εβδομάδες, όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε τον Πλατανιά για να χαρεί ο κόσμος και μέχρι εκείνη τη στιγμή θα έχουμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά».