atromitos_paok_0_2_kampos_goal_0_1_20180331_01

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε γρήγορα το σοκ των βαθμών που έχασε εκτός τεσσάργων γραμμών κι απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι μέσα στο χορτάρι δύσκολα υπάρχει αντίπαλος που μπορεί να τον κοντράρει.



Έφυγε με το «διπλό» από το Περιστέρι καθώς επικράτησε με 0-2.


Χρειάστηκε ένα 20λεπτο για να συνέλθει και, σταδιακά, ανέβαζε πίεση.


Στο 36′ με κομπίνα για σεμινάριο (ο Πέλκας εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή, τροφοδοτεί με συρτή μπαλιά δίπλα του τον Βιεϊρίνια που βγάζει εντελώς μόνο του τον Κάμπος, με τον Αγκολέζο να «τσιμπάει» την μπάλα από δεξιά θέση δίπλα από τη γραμμή του άουτ) έγινε το το 0-1 και στο 56′, με τον Πέλκα να χαρίζει χάι λάιτ (μπήκε από τα δεξιά, περνάει σαν σταματημένους τους Ντιγκινί, Καρασαλίδη, με μαγική τρίπλα στον πρώτο) και ασίστ στον Κρέσπο, το 0-2.


Ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια «κατέβασε» ρυθμούς, με τον Ατρόμητο να διατηρεί την κατοχή χωρίς να απειλεί, πέραν μιας κεφαλιάς του Καρασαλίδη στο 90′ (σηκώθηκε μόνος του, αλλά την έστειλε άουτ, μετά από κόρνερ του Ούμπιδες).


Με τη λήξη του ματς ο Λουτσέσκου έκανε… επική δήλωση: «Έχουμε 58 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο από τον Ολυμπιακό... », είπε!


Από την πλευρά του, ο Κάναντι δήλωσε στο συνδρομητικό: «Νομίζω πως κάναμε 3-4 καλές ευκαιρίες από στημένες φάσεις αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε σήμερα. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε δυο γκολ από στημένες φάσεις ενώ εμείς αν είχαμε σκοράρει στην αρχή στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».


Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο:  Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Γκολ: – / 36' Κάμπος, 56' Κρέσπο


Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας) Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής) & Γκάγκας (Λάρισας) 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: 35' Ρισβάνης, 61' Μπρούνο / 23' Πέλκας, 73' Βιεϊρίνια, 74' Κάνιας, 89' Μακ

Κόκκινες: – / -


Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης (76' Ούμπιδες), Ντιγκινί, Μπρούνο, Ντάουντα (60' Κωτσόπουλος)


ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Κάμπος (84΄ Μακ), Πέλκας (78' Ελ Καντουρί), Λημνιός (64' Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.