Ο Ολυμπιακός έκλεισε την σεζόν του 2017 με νίκη, ως πρωταθλητής χειμώνα και πλέον ετοιμάζεται για τον αγώνα κυπέλλου με τον Πλατανιά στα Χανιά, αύριο στις 17.15.
Αυτή είναι η τελευταία υποχρέωση πριν τις γιορτές και στην συνέχεια οι παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι ελεύθεροι από την 21η Δεκεμβρίου έως την 28η Δεκεμβρίου. Την ίδια ώρα η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει την μεταγραφική αναζήτηση αλλά και τις αποχωρίσεις παικτών. Είναι γνωστό άλλωστε πως πέρα από εκκαθαρίσεις (ήδη είναι ουσιαστικά παρελθόν οι Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ, Μίλιτς και θα ακολουθήσουν κι άλλοι) θα υπάρξουν και μεταγραφές.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν σίγουρα αριστερό μπακ, αλλά και εξτρέμ. Ισχυρή υποψηφιότητα για τη θέση του αριστερού μπακ έχει τεθεί από τον Εχσάν Χατζισαφί, αλλά και ο Μπάμπης Λυκογιάννης, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς.
Σίγουρα θα αποκτηθεί τερματοφύλακας, με τον Γιαννιώτη να είναι ο πρώτος στόχος.
Δεν έχει αποχωρίσει το ενδεχόμενο απόκτησης σέντερ φορ, με τον Κέβιν Μιραλάς να είναι στην κορυφή της λίστας, όσο και αν το κασέ του είναι πολύ υψηλό και ίσως απαγορευτικό.