Όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τον Αντρέ Σιμόες στον αγώνα με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (19:30) για τους «16» του Κυπέλλου.
Ο Πορτογάλος μέσος μετά την κάκωση στον δεξιό τετρακέφαλο που είχε υποστεί στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης έκανε και την Δευτέρα θεραπεία, δείχνοντας πώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Όγκνιεν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς, που δύσκολα θα μπουν στην αποστολή και όλα δείχνουν πως θα πάρουν το χρόνο τους για να είναι 100% έτοιμοι με το νέο έτος.

Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 16.00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο. Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό ο Σέρχιο Αραούχο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Αργεντινός θα απουσιάσει από το ματς με τη Λαμία.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να δηλώσει τον 25χρονο επιθετικό την τελευταία αγωνιστική που είχε δικαίωμα, αφού κάτι τέτοιο –πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- αποτελεί πάγια τακτική του και ο φορ της «Ένωσης» θα είναι απών τη 19η αγωνιστική. Το ματς έχει οριστεί για τις 27 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ.