Παρά τα προβλήματα που έχει, ο Παναθηναϊκός έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι υπό το πρίσμα των πολλών προβλημάτων, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να κερδίσει. Παρότι προηγήθηκε δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα ο Ομρι Άλτμαν, εξέφρασε την πίστη του πώς η ομάδα θα ανεβει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Όχι το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, αλλά ένα πολύ καλό πρώτο 45λεπτο και καλή ομαδική απόδοση. Τα καλύτερα έρχονται».

Στο μεταξύ πληθαίνουν αντί να μειώνονται οι εξωαγωνιστικοί κίνδυνοι για τον Παναθηναϊκό. Λίγες μέρες μετά την απόφαση να τεθεί εκτός ομάδας και να αποδεσμευτεί, ο Γιώργος Κουτρουμπής αποφάσισε να κάνει προσφυγή.

Αυτή κατατέθηκε και ο διεθνής αμυντικός διεκδικώντας, σύμφωνα με πληροφορίες 320.000 ευρώ (δηλαδή σχεδόν όλο το υπόλοιπο συμβόλαιο), ενώ η διοίκηση του Παναθηναικου ήταν διατεθειμένη να του καταβάλει μόνο τα δεδουλευμένα, ήτοι 120.000 ευρώ.
Εξάλλου, η προγραμματισμένη για σήμερα εκδίκαση της προσφυγής του Ράσμους Τελάντερ οδεύει προς νέα αναβολή και πάει για το νέο έτος, κάτι που προσφέρει χρόνο στον Παναθηναϊκό για να βρει λύση και προπαντός χρήματα. Ωστόσο, σήμερα θα εκδικαστεί η υπόθεση του Βέμερ και την Πέμπτη οι υποθέσεις των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν.