Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο παιχνίδι, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το «6 στα 6» πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές.
Το μόνο ερωτηματικό για το αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας φαίνεται πως αποτελεί η χρησιμοποίηση του Φελίπε Πάρντο. Για την αποστολή ο Τάκης Λεμονής θα αποφασίσει σήμερα.
Στα μεταγραφικά ο Τον Γιαν Μποντιζέ, που αγωνίζεται στην Τουλούζ, ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό , σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας «mercato365.com». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 22χρονος αμυντικός χαφ δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του, Πασκάλ Ντιπράζ και σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωσή του για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Επίσης σύμφωνα με Σερβικο δημοσίευμα ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Λεάντρε Ταβάμπα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα της Σερβίας, «HotSport» αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον 28χρονο επιθετικό της Παρτιζάν. Ο Καμερουνέζος διεθνής φορ διανύει μία εξαιρετική σεζόν με 13 γκολ και 8 ασίστ σε 33 ματς για όλες τις διοργανώσεις.
Τέλος, για την υπόθεση του Οτζίτζα Οφόε, οι πληροφορίες από Βέλγιο και Πορτογαλία λένε πως «ισχύει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.