Κανονικά στον πάγκο της ΑΕΚ θα κάθεται ο Μανόλο Χιμένεθ στο σημερινό μάτς με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα ξεκινήσει στις (17:15).
Στην εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων η πλευρά του τεχνικούς της ΑΕΚ πήρε προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος ως την προσεχή Δευτέρα, με την απόφαση να αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Δεδομένου, δε, πως η συγκεκριμένη επιτροπή συνεδριάζει συνήθως τις Πέμπτες, το πιθανότερο είναι ο Χιμένεθ να είναι στον πάγκο της ΑΕΚ και στον πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την Τετάρτη.
Στα αγωνιστικά ο Ισπανός τεχνικός να μην έκανε κάποια δοκιμή ενδεκάδας, όμως έδειξε μέρος των σκέψεών του ακόμη και στην τελευταία προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έπαιξαν κάποια στιγμή ένα... τουρνουά χωρισμένοι σε τρεις ομάδες και οι επιλογές που έκανε στη μια εξ αυτών μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Σε αυτήν ήταν μαζί οι Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Αραούχο, Σιμόες, Τσιγκρίνσκι και Λόπες. Κάτι που δείχνει ότι ο Χιμενεθ σκέφτεται με την επιστροφή του Λιβάγια να ρίξει στη μάχη κανονικά και τα τρία... όπλα του στην επίθεση, αλλά και να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Λόπες, ο οποίος πήρε ανάσες στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, προστατεύοντας αυτή τη φορά πιθανότατα κάποιον εκ των Γκάλο, Μπακάκη, που επίσης έρχονται από διαδοχικά παιχνίδια.
Από το σημερινό ματς θα απουσιάσουν οι
Ούρος Τσόσιτς και ο Όγκνιεν Βράνιες, που δεν ξεπεράσαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Πλέον είναι δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σέρβο και στον Βόσνιο στόπερ, ούτε για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου.Το ζητούμενο πλέον είναι, αν κάποιος εκ των δυο, θα μπορέσει να προλάβει το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την προσεχή Τετάρτη (20/12).