Διαφορετικός αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου οι πράσινοι επιθυμούν να κάνουν μια νέα αρχή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα αλλάξει τη μισή ενδεκάδα, σε σχέση με αυτούς που έπαιξαν στη Τούμπα, κάτι που κρίνεται απολύτως φυσιολογικό αν συνυπολογίσουμε την εικόνα των πράσινων κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις δοκιμές και τις σκέψεις του Ουζουνιδη η άμυντική γραμμή θα είναι τελείως αλλαγμένη, με τους Χουλτ αριστερά(αντί του τιμωρημένου Ινσούα), τον Κουλιαμπαλί να επιστρέφει απ την θλάση και τον Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας. Παρτενέρ του θα είναι ο Κολοβέτσιος , καθώς τον Μολεδο δύσκολα θα τον ξαναδούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής στο πλευρό του Κουρμπέλη έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει ο Τζανδάρης, ενώ και οι Δώνης-Χίλιεμαρκ φλερτάρουν με την ενδεκάδα.
Ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του ρίχνουν μεγάλο βάρος και στο κομμάτι της ψυχολογίας, θεωρώντας ότι το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία η ομάδα να παρουσιάσει ένα φρέσκο πρόσωπο και να κάνει μια καινούργια αρχή. Εκτός πλάνων είναι οι Μουνιέ, Σιλά, Μόλινς, ενώ αμφίβολος είναι ο Καμπέθας.