Εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Πάρκο Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού (Κλεάνθους  & Γρ. Λαμπράκη - Τούμπα), το βράδυ του Σαββάτου.


Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό “FUNtastic PARK” αποτελεί μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, για 2η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να προσφέρει έναν τόνο αισιοδοξίας και χαράς τόσο στους κατοίκους όσο και στους επαγγελματίες της περιοχής της Τούμπας και όχι μόνο. Μικροί και μεγάλοι από κάθε γειτονιά της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν το πάρκο και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μουσικές εκδηλώσεις που περιλάμβαναν Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα κάλαντα από Συλλόγους και μουσικές σχολές. 



Την ίδια ώρα έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Δ΄Δημοτικής Κοινότητας και του εορταστικού διάκοσμου, από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη.  

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης καλωσόρισε για δεύτερη χρονιά τους πολίτες στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Θεσσαλονίκης, το “FUNtastic PARK”, δίνοντας τις πιο θερμές ευχές του σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα  επεσήμανε ότι ο στόχος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης είναι να προσφέρει χαρά, χαμόγελα, όνειρα και τις καλύτερες αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ταλαιπωρημένη από την κρίση αγορά έχει ανάγκη από μια ανάσα και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. 



Οι επισκέπτες, περιηγήθηκαν σε έναν μαγικό χώρο, στολισμένο με χιλιάδες λαμπιόνια, απόλαυσαν τις γαστρονομικές λιχουδιές και κάθε λογής είδη που περιλάμβανε η Χριστουγεννιάτικη αγορά με τα «ξύλινα σπιτάκια», ενώ ο Άγιος Βασίλης άνοιξε την αγκαλιά του και περίμενε τους μικρούς μας φίλους στου παραμυθένιο σπίτι του, δίνοντάς τους τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις. 

Η είσοδος στο FUNtastic PARK είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν έως τις 7 Ιανουαρίου 2018.