Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Πολύ δε περισσότερο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-0, και τις φήμες για παραίτηση Ουζουνίδη, η οποία διαψεύστηκε από όλους.


Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς καθαρό επιθετικό και στο παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη. Ο Μολίνς που έμεινε εκτός στο ματς με τον ΠΑΟΚ, λόγω ενοχλήσεων στους «προσαγωγούς», φαίνεται πως θα χάσει και το επόμενο ματς της ομάδας του, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία την επόμενη βδομάδα. Ο τραυματισμός του Μολίνς, κάνει δύσκολα τα πράγματα για τους «πράσινους», αφού δεν έχουν φορ, με δεδομένη την απουσία του Λουτσιάνο, αλλά και την απουσία του Τσάβες που έφυγε για την Αργεντινή. 

Την ιδια ωρα ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος εριξε τους τόνους για την εμπλοκή του στον Παναθηναϊκό. Ο Mr Chipita, έκανε σαφές πως δεν σκοπεύει να αναλάβει από μόνος του την ομάδα, ούτε να την «τρέξει» οικονομικά. Υπογράμμισε πως θα συνεχίσει να βάζει το ποσό που ήδη έβαζε. 

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση που έκανε είναι να ηγηθεί μιας προσπάθειας, μέσω της οποίας 300.000 φίλοι του Παναθηναϊκού θα προσφέρουν 50 ευρώ από το υστέρημά τους και κάπως έτσι να Αξίζει να σημειωθεί πως το πλάνο του Θεοδωρόπουλου «λέει» ότι τον Παναθηναϊκό θα πρέπει από 'δω και πέρα να διοικεί ένα ΔΣ από παλαιμάχους, οι οποίοι θα βγουν μπροστά και θα μπορέσουν να εμπνεύσουν τους φίλους της ομάδας για να βοηθήσουν οικονομικώς από τη μεριά τους.