Πολύ άνετο ποδοσφαιρικό απόγευμα για τον Αστέρα Τριπολης, ο οποίος κέρδισε 4-0 την Κέρκυρα.
Έτσι οι Αρκάδες έγιναν η πρώτη φετινή ομάδα που κάνει τέσσερις σερί νίκες στη Σούπερ Λιγκ, κρατώντας ξανά την εστία τους απαραβίαστη! Παράλληλα η ομάδα του Σάββα Παντελίδη «πάτησε» στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλέι όφ της Super League.  Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα έκανε μια από τις χειρότερες εφετινές εμφανίσεις της και σεμ κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον Αστέρα. Μάλιστα μετά το 4-0 απλά περίμεναν να ολοκληρωθεί το μάτς.
 Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 20’ όταν μετά το γέμισμα του Τσιλιανίδη, ο Μανιάς πήρε τη μπάλα, σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και "εκτέλεσε" τον Γιαννακόπουλο ανοίγοντας το σκορ. 1-0. Στο 29’ ο Τόνσο εκμεταλλεύτηκε την κακή κεφαλιά του Αρτυματά στην προσπάθειά του να διώξει, έπειτα από βαθιά μπαλιά του Μουνάφο, πέρασε τον Γιαννακόπουλο και πλάσαρε εύστοχα. 2-0.

Με την εκπνοή του ημιχρόνου ο Καλτσάς πλάσαρε από διαγώνια θέση μέσα και δεξιά, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα. 3-0/ Ίδια εικόνα και με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου, μια που ο Αστέρας, συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει. Στο 55’ μετά από μια φοβερή συνεργασία των γηπεδούχων ο Μανιάς συνεργάστηκε με τον Τσιλιανίδη, πλάσαρε τον Γιαννακόπουλο μέσα από την περιοχή και σκόραρε για το 4-0.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ιγκόρ (78' Μπέρτος), Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56' Ινσάλντο), Μανιάς (66' Δουβίκας).
Κέρκυρα : Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Κρητικός (46' Ζορμπάς), Γεωργίου (46' Σπίνουλας), Σοϊλέδης, Γκομές, Παμλίδης, Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν (69' Ντιόγκο).