Άσχημα τα νέα για την ΑΕΚ αλλά και για τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Μάνταλο, ο έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Η ΠΑΕ ενημέρωσε επίσημα για το αποτέλεσμα της εξέτασης, η οποία επιβεβαίωσε την αρχική ιατρική διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.
Ο Πέτρος Μάνταλος θα υποβληθεί την Τρίτη σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στο Ιατρικό Κέντρο από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου. Όμως είναι δεδομένο πως θα λείψει ο αρχηγός της ΑΕΚ, για σημαντικό χρονικό διάστημα, τόσο από τις υποχρεώσεις της Ενωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη, όσο και από τα μπαράζ της Εθνικής με την Κροατία.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε ο ίδιος με τον Πέτρο Μάνταλο, αφού πρώτα είχε δώσει εντολή στον Νικο Λυμπερόπουλο να του μεταφέρει ότι το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί άμεσα. Οι πληροφορίες θέλουν τον Τίγρη να λέει στον Μάνταλο: «Μην φοβάσαι τίποτα, όλοι είμαστε δίπλα σου». Στα αγωνιστικά υπάρχει ικανοποίηση για την νίκη στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και η ομάδα στρέφει την προσοχή της στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μίλαν. Τα εισιτήρια εξαντλούνται με γοργό ρυθμό και αναμένεται το στάδιο να είναι γεμάτο. Για την Τετάρτη στις 16.45 το απόγευμα ειναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου στη οποία θα παραβρεθούν οι Μανόλο Χιμένεθ και Μάρκο Λιβάγια.