Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, καθώς μετά τα άσχημα αποτελέσματα και την κακή εικόνα της ομάδας, οι αλλαγές κρίνονται επιτακτικές.
Έτσι, οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσανατολίζονται στην απόκτηση παίκτη, προκειμένου να βελτιώσουν άμεσα την κακή εικόνα που υπάρχει.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνει κίνηση για την ενίσχυση της περιφέρειας και τη θέση «2», ενώ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν ο Μπράντον Τρις.

Ανοικτό είναι, όμως, το ενδεχόμενο να αποκτηθεί κι ένας ακόμη ψηλός, αφού είναι φανερή η αδυναμία στη φορντ λάιν της ομάδας, ενώ Κρουμπάλι και Κλάσεν δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες που υπήρχαν.

Πάντως, να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα μιας ακόμη προσθήκης, αν δεν αποχωρήσει ο Τρις (για την ώρα η αποχώρησή του είναι το πιο πιθανό σενάριο) κι από ότι φαίνεται, μετά τον αγώνα με τη Σαλόν στη Γαλλία, θα υπάρχουν εξελίξεις…Ο ΠΑΟΚ θα κάνει προπόνηση στο κολιζτο γηπεδο της σαλνον στις 9 το βραδυ, ενω στην αποστολή συμμετέχουν οι : Kevin Dillard, Owen Klassen, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Δημήτρης Κατσίβελης, Lucky Jones και Brandon Triche.