Το τέσσερα στα τέσσερα έκαναν οι έφηβοι του Στέλιου Κουτουνίδη στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος βόλεϊ εφήβων και ο Πήγασος Πολίχνης, μια ομάδα του Δήμου Παύλου Μελά,
προκρίθηκε στο Final 4 της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στη Ναύπακτο το διήμερο 5 και 6 Μαρτίου, όπου και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδος.

Οι έφηβοι του Πήγασου κατάφεραν μέσα στο ΔΑΚ Πολίχνης ‘’Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαϊδης’’ το πενθήμερο 17 έως 21 Φεβρουαρίου να πετύχουν 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες (12 – 1 στα σετ) και να προκριθούν πανηγυρικά στον τελικό της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουν τον Α.Σ. Πανερυθραϊκό, ενώ στο άλλο παιχνίδι θα αγωνιστούν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τον ΕΑ Πατρών.

Ο προπονητής Στέλιος Κουτουνίδης ευχαρίστησε τους φίλους του αθλήματος που στήριξαν την ομάδα στη Μίκρα αλλά και στην Πολίχνη και τόνισε τα εξής:

΄΄Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές μου, τις οικογένειές τους και τη Διοίκηση για τη νέα επιτυχία. Μετά την εξαιρετική μας παρουσία στους τελικούς της πόλης και την κατάκτηση της πρώτης θέσης με αντιπάλους υψηλού επιπέδου, πετύχαμε το απόλυτο και στην ημιτελική φάση και ταξιδεύουμε στη Ναύπακτο με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε απέναντι στον Πανερυθραϊκό που είναι μια ομάδα στα μέτρα μας. Η ομάδα των Πατρών με παίκτες στην Εθνική Εφήβων, έχει ένα προβάδισμα έναντι όλων των ομάδων, όμως σε έναν τελικό όλα είναι πιθανά’’.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης συγχαίρει τους αθλητές, την Τεχνική ηγεσία και τη Διοίκηση του Πήγασου Πολίχνης για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και εύχεται καλή επιτυχία και στην τελική φάση της Ναυπάκτου.