Τουριστικό λεωφορείο χρησιμοποιούσε κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών, για να φέρει ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά, από τη Βουλγαρία, στη χώρα μας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, είχαν την πληροφορία ότι δύο Έλληνες, ηλικίας 51 και 56 χρόνων και μια Ελληνίδα 44 ετών, έφερναν στη Θεσσαλονίκη, από το Σαντάνσκι, ναρκωτικά. Έστησαν επιχείρηση και τους εντόπισαν στον Προμαχώνα, χθες, Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015, το πρωί, την ώρα που έμπαιναν στη χώρα από τη Βουλγαρία, ως επιβάτες τουριστικού λεωφορείου.

Σε έρευνα που έγινε στις αποσκευές τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 66,3 γραμμαρίων, φιαλίδιο, που περιείχε μεθαδόνη σε υγρή μορφή βάρους 122 γραμμαρίων, 14 ναρκωτικά χάπια και χρηματικό ποσό το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν χρήματα από το εμπόριο ναρκωτικών.

Επίσης, στο σπίτι της 44χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 566 ναρκωτικά χάπια. Μάλιστα, σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης άνω των τεσσάρων ετών, για πλαστογραφία σύσταση συμμορίας και παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.