Ως και… σχολείο είχε διαρρήξει νεαρός Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων. 


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 24χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παραβίαση περιορισμών διαμονής, είχε διαρρήξει εννέα σπίτια (είχε αναρριχηθεί στα μπαλκόνια), τέσσερα καταστήματα, σχολείο, φροντιστήριο, συνεργείο αυτοκινήτων, φαρμακείο και γραφείο. Οι διαρρήξεις έγιναν από το Νοέμβριο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2015, στις περιοχές των Αμπελοκήπων και της Σταυρούπολης.

Η λεία του ανέρχεται σε 5.100 ευρώ, επτά λάπτοπ, διάφορες ηλεκτονικές συσκευές, χρυσαφικά, κοσμήματα και διάφορα μικροαντικείμενα.

Μάλιστα, ο 24χρονος, σύμφωνα με βούλευμα Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, όφειλε να εμφανίζεται κατά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα σε Τμήμα Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης, πράγμα το οποίο δεν τήρησε τον τρέχοντα μήνα, ενώ ταυτόχρονα δε διέμενε στη διεύθυνση που είχε δηλώσει, παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο τους σχετικούς περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για υπόθεση ληστείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.