Παίζοντας πολύ καλά κυρίως στο πρώτο μέρος, ο Αρης επικράτησε με σκορ 2-1 του Απόλλωνα Αρναίας στο Κλεάνθης Βικελίδης και πανηγύρισε την 4η σερί νίκη του και έκτη συνολικά. 


Έτσι η ομάδα του Πάουλο Κάμπος παρέμεινε στην κορυφή έχοντας πλέον 19 βαθμούς όσους και η Καβάλα που νίκησε τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με 2-1.

Περίπου 5-6 χιλιάδες οι οπαδοί των κίτρινων δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά αγχώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο όταν η απόδοση της ομάδας του έπεσε. Πάντως χειροκρότησαν θερμά τον Γιάννη Τζιφόπουλο, τεχνικό των φιλοξενούμενων και πρώην δόξα του Άρη.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 5' Γκόλιας, 24' Πόι – 45+' Γεωργίου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιοφλίκη (Λάρισα)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 52' Πόι, 59' Καπνίδης - 60' Πιπινίκας, 64 Τζιότζιος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΑΡΗΣ (Π. Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γκόλιας, Φερνάντες, Λιόλιος, Προβατίδης, Παπαδόπουλος (78' Χιντασέλι), Σουνάς, Ατματσίδης (72' Λεμονής), Πόι, Καπνίδης (89' Ρένια).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδη, Μαυρίδογλου, Μενιγκιάλι, Σαλέπης, Τζιότζιος (86' Γεωργούλας), Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης (76' Αποστολάκης).

Νίκες για Καβάλα και Πανσερραϊκό

Οσον αφορά τα υπόλοιπα αποτελέσματα του 1ου ομίλου στον οποίο μετέχει και ο Άρης, ξεχωρίζουν οι νίκες της Καβάλας, του Πανσερραϊκού και του Έβρου Σουφλίου. Πλέον η Καβάλα έχει 19 βαθμούς όσους και ο Αρης, ενώ 18 έχει ο Πανσερραϊκός και 16 η ομάδα του Έβρου.

Εντυπωσιακή εξέλιξη είχε το ματς του Πανσεραϊκού, καθώς κατάφερε να νικήσει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με 3-2, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 59' και με τον αμυντικό Σιάκκα να τελεί χρέη τερματοφύλακα!

Κι αυτό καθώς οι Σερραίοι δεν είχαν τρίτο «πορτιέρο» στον πάγκο τους, με τον Μπίμπης να έχει αντικαταστήσει τον Παλιούρα στην ανάπαυλα, αλλά να αποβάλλεται στο 59ο λεπτό σε φάση που υπέπεσε σε πέναλτι!

Έτσι, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 από 2-0 που έχαναν, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
  • Άρης-Απόλλων Αρναίας 2-1
  • Πανσερραϊκός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 3-2
  • Θύελλα Φιλώτα-Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0
  • Έβρος Σουφλίου-Άρης Ακροποτάμου 4-1
  • Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Δόξα Δράμας 2-1
  • Καβάλα-Ηρακλής Αμπελοκήπων 2-1
  • Ορφέας Ελευθερούπολης-Εθνικός Αγιονερίου 0-0
  • Καστοριά-Καμπανιακός 2-5