podosfairo_01.jpg

Με τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης, συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο το Κύπελλο Ελλάδας.

Το ντέρμπι θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Ατρόμητο που δεν θέλει να εξαντλήσει την παρουσία του στους «οκτώ» της διοργάνωσης, έστω και αν αντίπαλός του είναι ο κάτοχος του τίτλου.

Φαβορί πάντως υπάρχει και είναι σαφώς οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται σε καλή κατάσταση κι έχουν το εύκολο γκολ, μολονότι στον αγώνα πρωταθλήματος, στο Περιστέρι, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου τους κράτησε στο «μηδέν».

Στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, με στόχο να θέσει θεμέλιο πρόκρισης από την πρώτη αναμέτρηση. Στον προηγούμενο γύρο, πάντως, οι Κρήτες είχαν ηττηθεί στην έδρα τους από την Καλλονή, αλλά προκρίθηκαν με ανατροπή στη ρεβάνς.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τέλος, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο της Β΄ Εθνικής Ολυμπιακό Βόλου, που βαδίζει ολοταχώς για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Οι «πράσινοι» είναι το φαβορί αλλά αν υποτιμήσουν τους Θεσσαλούς μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεως, αφού οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας διαθέτουν πολύ καλή ομάδα.

Το πρόγραμμα:

  • 16:00 ΟΦΗ-Πανιώνιος                
  • 18:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου
  • 20:00 Ολυμπιακός-Ατρόμητος