Με 167 "ναι", 128 "όχι" και 4 "παρών" υπερψηφίστηκε από τη Βουλή τα μεσάνυχτα ο προϋπολογισμός για το 2013. Και στην ονομαστική ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό δεν έλειψαν οι εκπλήξεις: >>>
"Παρών" στoυς προϋπολογισμούς των υπουργείων Ανάπτυξης και Εργασίας, "ναι" στα υπόλοιπα ψήφισε ο βουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Σολδάτος, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ "απών" ήταν ο Γιάννης Πανούσης από τη ΔΗΜΑΡ.

Κατά την ονομαστική ψηφοφορία με την οποία ολοκληρώθηκε η συζήτηση για τον προϋπολογισμό "ναι" σε όλα ψήφισαν οι ανεξάρτητοι Κώστας Σκανδαλίδης, Γιώργος Κασαπίδης, "παρών" ψήφισαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μίμης Ανδρουλάκης, Γιάννης Κουτσούκος, Άντζελα Γκερέκου, Μάρκος Μπόλαρης, "όχι" οι ανεξάρτητοι Μιχάλης Κασσής, Θεόδωρος Παραστατίδης, Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Από τη ΔΗΜΑΡ "όχι" ψήφισαν ο Οδυσσέας Βουδούρης και ο Πάρις Μουτσινάς(ναι στην προεδρία της Δημοκρατίας), όπως είχαν προαναγγείλει.
Την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα εξέφρασαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας. "Με μεγαλύτερη ενότητα έγινε το δεύτερο αποφασιστικό βήμα. Από εδώ και πέρα, ανάπτυξη και ανάκαμψη", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
"Θα είμαστε εξοπλισμένοι με 167 ψήφους. Μας δίνει ένα όπλο το αποτέλεσμα", τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, σημειώνοντας ότι βοηθάει την Ελλάδα ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup  για την εξασφάλιση μίας πολιτικής δήλωσης. Όπως είπε η δόση θα έρθει έγκαιρα, αλλά διευκρίνισε ότι δεν ξέρει πότε γιατί πρέπει να αποφασίσουν τα κοινοβούλια των χωρών-μελών της ΕΕ.