Στη διαβεβαίωση ότι τα χρήματα της δόσης θα έρθουν έγκαιρα, στο ακέραιο και με το παραπάνω προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. >>>

«Τα χρήματα της δόσης θα έρθουν έγκαιρα, στο ακέραιο και με το παραπάνω και για αυτό δουλεύω κύριε Τσίπρα» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
«Δεν είστε το αύριο κ. Τσίπρα, δεν είστε ούτε το σήμερα ούτε το χτες. Είστε τα υπολείμματα των συντεχνιών» ανέφερε, ενώ κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι τρομάζει την ελληνική κοινωνία. «Κύριε Τσίπρα θα σας μείνουν πολλές οι συνιστώσες αλλά θα σας μείνει ο καημός, συνισταμένη δεν θα αποκτήσετε ποτέ» ανέφερε ο κ. Σαμαράς, ενώ τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αδιόρθωτος και δεν αναγνωρίζει τα σφάλματά του». «Δεν θέλετε να κυβερνήσετε, άλλωστε το ξέρετε ότι δεν μπορείτε» συνέχισε ο κ. Σαμαράς κατά την ομιλία του.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, «οι θυσίες αυτές είναι και οι τελευταίες, εφόσον εφαρμόσουμε όσα συμφωνήσαμε».  Διαβεβαίωσε ότι «μόλις βγούμε από τα ελλείμματα, οι αδικίες θα διορθωθούν». 

Έστειλε το μήνυμα προς το εξωτερικό ότι «η Ελλάδα έκανε αυτό που έπρεπε, ήρθε η ώρα των δανειστών να κάνουν αυτό που πρέπει». Σημείωσε, επίσης, ότι «όλοι καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση έχει αρχίσει και βελτιώνεται».