Μπορεί οι τελευταίες ημέρες να μην ήταν ευχάριστες για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασ. Παπαγεωργόπουλο, αφού αναγκάστηκε να ενεργοποιήσει μια απόφαση που είχε πάρει πριν τέσσερα χρόνια και να μη διεκδικήσει, εκ νέου, τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, που, όπως παραδέχονται και οι εχθροί του ακόμη, υπεραγαπά, η σημερινή μέρα, όμως, του επεφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη: Οι συνεργάτες του θυμήθηκαν τα γενέθλιά του. Και τα γιόρτασαν δεόντως!
Με χρήματα που συγκέντρωσαν, παρήγγειλαν μια λευκή τούρτα, στην οποία μπήκε ένα συμβολικό, αλλά... λαμπερό, όπως μπορείτε να δείτε και στο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Τσιαντούκα, κεράκι και του τραγούδησαν το "Να ζήσεις Βασίλη..."

Οι ευχές έδιναν κι έπαιρναν, για το νέο κύκλο που ανοίγει, από την 1 Ιανουαρίου 2011 στη ζωή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Κι όπως έλεγε κι ο ίδιος, άνοιξε έναν κύκλο, της νιότης και του αθλητισμού, που του πρόσφερε μεγάλες συγκινήσεις, έναν δεύτερο της πολιτικής στην κεντρική σκηνή της χώρας κι έναν τρίτο, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τώρα, ήρθε η ώρα για άλλον έναν κύκλο, για τον οποίο οι συνεργάτες του, του ευχήθηκαν τα καλύτερα.