Πολλοί ήταν, τελικά, αυτοί που προτίμησαν να μείνουν στη Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο και να βρεθούν στην Παραλία της πόλης, για να πάρουν μέρος στο εορταστικό Τριήμερο Ποδηλάτου, που διοργάνωσε η HELEXPO στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου, ενόψει του εκθεσιακού αφιερώματος «Bike Show» της 75ης ΔΕΘ (11 – 19 Σεπτεμβρίου 2010).
Κατά τη διάρκεια του Τριημέρου, το κοινό της Θεσσαλονίκης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τα νέα μοντέλα και όλες τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις γύρω από το ποδήλατο, που παρουσιάζονταν από επτά επιχειρήσεις του κλάδου σε ειδικά διαμορφωμένα stands και να δοκιμάσει τις ικανότητές του σε ειδικά διαμορφωμένο με ράμπες χώρο. Επίσης, στο πλαίσιο του «Ballistic cup 2010», η HELEXPO και ο Σύλλογος «Ο Ποδηλάτης» συνδιοργάνωσαν αγώνες 4 x cross για τις κατηγορίες «Παίδων», «Παμπαίδων» και «Μίνι», που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή και χάρισαν ξεχωριστές στιγμές στους μικρούς – και όχι μόνο – φίλους και δεξιοτέχνες του Ποδηλάτου.
Τα έπαθλα απένειμαν στους νικητές κα τις νικήτριες των αγώνων ο Διευθυντής Εκθέσεων και Marketing της HELEXPO, κ. Αθανάσιος Ράπτης και ο Υπεύθυνος Οργάνωσης της 75ης ΔΕΘ, κ.Παναγιώτης Χατζηϊωάννου.
Οι πρόδρομες εκδηλώσεις του «Bike Show» θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ απώτερη προοπτική του «Bike Show» είναι να εξελιχθεί σε αυτόνομη Έκθεση.


Οι φωτογραφίες είναι του Νώντα Στυλιανίδη, από το photoreportage.gr